Home

Privacystatement

 

Uw persoonsgegevens worden door ons verwerkt in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). 

 

Bijzondere gegevens
Soms is vanuit onze dienstverlening noodzakelijk dat wij bijzondere gegevens van u nodig hebben. Bij bepaalde diensten wordt bijvoorbeeld naar het eventuele strafrechtelijke verleden gevraagd. Wij zullen u eventueel hierbij alleen vragen naar strafrechtelijke gegevens over de afgelopen 8 jaar voorafgaand aan de aanvraag van onze dienstverlening.
 
Rechten
Indien u incidenteel niet benaderd wenst te worden voor nieuwe scherpe acties of andere nieuwe producten van Digiboekhouder b.v., kunnen wij er voor zorgen dat u hiervoor niet meer wordt benaderd. Wij verzoeken u dit aan ons kenbaar te maken door een mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .Voorgaande geld trouwens niet voor zaken waar Digiboekhouder en gelieerde ondernemingen u als client in het kader van de zorgplicht over dienen te informeren. 

 
Wilt u weten of de gegevens die wij van u hebben juist zijn, kunt u daar navraag bij ons naar doen. Wij zullen u dan binnen vier weken een overzicht van uw gegevens leveren. Van belang is dat u dit verzoek schriftelijk indient en als bijlage een ondertekende kopie van een geldig uw paspoort of identiteitskaart bijvoegt. U kunt dit verzoek, liefst aangetekend of met bewijs van ontvangst, sturen naar Digiboekhouder b.v., Postbus 76726, 1070 KA Amsterdam. Bent u cliënt van Digiboekhouder kunt u uw gegevens 24 uur per dag terugvinden in uw persoonlijke omgeving  bij Digiboekhouder.