Home

Bent u een ondernemer zonder personeel, een freelancer, zzp-er en/of DGA, dan kunt u  uw complete boekhouding door Digiboekhouder laten verzorgen.
Alvorens Digiboekhouder uw digitale boekhouding opzet is het belangrijk dat wij eerst een individueel gesprek met u hebben. In dit gesprek nemen wij met u door wat Digiboekhouder voor u gaat en kan doen.


Scannen

Bij Digiboekhouder kunt u kiezen of u zelf uw documenten, zoals bankafschriften en inkoopfacturen, scant en upload of dat Digiboekhouder deze werkzaamheden voor een meerprijs van u overneemt.

Boeken

Nadat de documenten bij Digiboekhouder digitaal binnen zijn worden de documenten eerst gecontroleerd of ze goed zijn geïmporteerd. Dus inkoopfacturen bij inkoopfacturen, verkoopfacturen bij verkoopfacturen etc. Vervolgens wordt de boeking gemaakt, gecontroleerd en geaccordeerd. Na de accordeerring is de boeking 24 uur per dag online zichtbaar.

Belasting aangifte

Afhankelijk van de afspraken die uw onderneming heeft met de belastingdienst wordt maandelijks, per kwartaal of per jaar de BTW aangifte gedaan door Digiboekhouder. Indien Digiboekhouder uw salarisadministratie verzorgt wordt ook de loonaangifte gedaan. Van de aangiften ontvangt u tijdig een overzicht zodat u eventuele betalingen aan de belastingdienst tijdig kunt verrichten.

Digitaal archief

Alle documenten die u naar Digiboekhouder stuurt en andere brondocumenten worden door Digiboekhouder digitaal opgeslagen en 24 uur per dag online voor u beschikbaar in uw eigen beveiligde persoonlijke online omgeving.

Accountant

Indien u een eigen accountant heeft kan Digiboekhouder digitaal bestanden beschikbaar stellen voor uw accountant. Digiboekhouder werkt met de boekhoudsoftware van software van Exact die door de meeste accountants makkelijk zijn te importeren. U kunt er ook voor kiezen om de acountants-werkzaamheden door de Digi-accountant te laten verzorgen.
Kijk hier voor de scherpe tarieven.