Home

Doen waar je goed in bent

Als ondernemer is het belangrijk dat je administratie up to date is. Hoe organiseer je dit? Twijfel je of je wel de precisie, kennis en de tijd hebt ? Vind je het leuk genoeg om zelf te doen? Digiboekhouder ontlast de ondernemer zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen en uw eigen beroep uitoefenen.

Kwaliteit en toch veel goedkoper

Door gebruik te maken van Digiboekhouder kunt u aanzienlijk besparen op uw accountantskosten. Uw eigen accountant of de Digi-accountant heeft u alleen nog nodig voor het opstellen van de jaarrekening, uw IB/VPB aangiften en advies.

Gratis factureer module

Als gebruiker van Digiboekhouder kunt u gebruik maken van de overzichtelijke factureer module. De door u goedgekeurde en verzonden facturen worden vervolgens door Digiboekhouder automatisch geboekt.

Altijd snel up-to-date

Na ontvangst van de documenten controleert-boekt-controleert Digiboekhouder snel en beschikt u online over de laatste financiƫle situatie van uw onderneming.

Veiligheid en privacy staan centraal

Online boekhouden vraagt om een strenge beveiliging. Digiboekhouder maakt gebruik van een beveiligde internetverbinding (https) volgens de laatste standaard.
Digiboekhouder is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.